woensdag 31 juli 2013

Outfit of the day: Neon stars

Vandaag heb ik een outfit of the day voor jullie. Ik zeg wel dat mijn blog over beauty, fashion, lifestyle, nagels en meer gaat, maar over fashion hebben jullie eigenlijk nog nooit iets voorbij zien komen. Gewoon om het feit dat ik de rest wat leuker vind en omdat ik geen idee heb hoe ik artikelen over fashion moet maken. Maar vandaag besloot ik een outfit of the day te doen, dus ben je benieuwd, lees dan snel verder!
Ik zal eerst uitleggen wat ik draag en daarna zal ik op een rijtje zetten waar ik alles vandaan heb.
Ik draag een blauw, mouwloos jurkje met een kraagje en sterrenprint. Op het kraagje en op de schouders zitten versieringen (een soort knoopjes) en de jurk heeft een borstzakje en (gewone) zakken.
Onder mijn jurkje draag ik felroze, bijna neon roze schoenen. Ik heb geen idee hoe je deze schoenen zou kunnen omschrijven. Ik vind ze namelijk niet echt ballerina's/flatjes, want ze zijn een stukje dichter om het maar zo te zeggen.

Als accessoires draag ik een neon roze riem met (neon) gele details.

Ook draag ik mijn bij elkaar horende, zilveren en (licht)roze bedelarmbanden en een (licht)roze siliconen horloge.
Verder draag ik mijn goud met (licht)roze hartjes oorbellen.
Als laatste accessoire draag ik een ketting met verschillende stenen en andere bedels in allerlei kleuren.

Jurkje: New Yorker
Schoenen: New Yorker
Riem: New Yorker
Armbanden: Wibra
Oorbellen: Wibra
Horloge: Aldi

Ketting: Tweedehands winkel
  De foto's zijn trouwens screenshots van een outfit of the day video die al online staat! Ik zal de video ook even hier neerzetten:
 
Ik hoop dat jullie mijn outfit of the day leuk vonden! Als jullie nog ideeën hebben voor hoe ik artikelen over fashion kan maken, laat het me dan weten. Ik wil namelijk wel meer artikelen over fashion maken, maar ik weet niet goed hoe ik dit dan moet doen. Dus, let me know!

See you soon!
Xoxo Janneke!

3 opmerkingen:

  1. oja en ik weet niet of ik de enige ben, maar bij je video's en ook bij deze foto's lijkt het net alsof er onderaan een soort van waas zit...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hee, ja dat van die waas klopt! Er zit namelijk een vlek op de lens van mijn videocamera, maar die krijg ik er niet zo makkelijk af... Hij zat er al op, dus ik moet hem er maar een keer afpoetsen ofzow... Xoxo Janneke!

      Verwijderen