dinsdag 30 april 2013

Review: Max make up: Liquid lip color


Een lipgloss en lipstick in één: hoe handig is dat? De pigmentatie van een lipstick, maar de glans van een lipgloss. En dan voedt het je lippen ook nog eens! Dat is toch perfect? Dat dacht ik tenminste toen ik deze liquid lip colors bij de Action kocht. Maar of ze ook perfect zijn? Lees snel verder.


Deze liquid lip colors lijken op de Essence stay matt lip creams, maar dan zijn ze niet mat. Dezelfde substantie, maar een andere finish. Wel raar dat er op de verpakking 'liquid lip color' staat, maar op de huls 'moisturizing lipgloss'. Foutje!Action belooft de volgende dingen over deze liquid lip colors:
Max Lipcolor geeft uw lippen een langdurig, mooi en glanzend effect. Daarnaast verzorgt Max lipcolor tot diep in de poriën en geeft het uw lippen een natuurlijke, sensuele uitstraling.
Als je naar de ingrediënten kijkt, kan het wel kloppen dat het je lippen verzorgt. De eerste 2 ingrediënten die op de lijst staan, zijn namelijk oliën (mineral oil, lanolin oil).Ik heb in totaal 4 kleuren (van links naar rechts);
 • 19: Hot Pink
 • 53: Ture Nude (zou het niet True Nude moeten zijn?)
 • 31: Russian Red
 • 29: Milano Red

19: Hot Pink is een knalroze kleur. Dit is wel de minst gepigmenteerde lip color van de 4 die ik heb. Hij lijkt meer op een normale lipgloss in een roze kleur. Alsnog vind ik hem wel mooi, niet te opvallend.53: Ture Nude is een hele aparte kleur. Een soort paars/roze kleur, maar toch ook weer niet. 1 ding is zeker: hij is totaal niet nude! Ik zou de kleur zelf niet zo snel dragen.
31: Russian Red is een mooie rode kleur die een beetje neigt naar het oranje. Hij is niet zo standaard als een normale rode kleur. Ik vind hem wel mooi.
29: Milano Red is een gewone rode kleur. Goed gepigmenteerd. Ook deze kleur vind ik mooi.


De liquid lip colors kosten €0,89 per setje van 2 en zijn te koop bij de Action. Ze bevatten 3 gram en zijn 9 maanden houdbaar. Misschien nog leuk om te weten: ze zijn niet op dieren getest.


Conclusie:
Ik vind ze erg mooi. Ze zijn (bijna) net zo goed gepigmenteerd als een lipstick, maar hebben de glans van een lipgloss. De substantie zit tussen ene lipgloss en een lipstick in. Ze ruiken lekker en blijven ook nog eens aardig lang zitten. Ze hebben een gewone applicator die goed werkt. Wel vind ik het jammer dat Hot Pink niet zo goed gepigmenteerd is en Ture Nude niet zo'n draagbare en mooie kleur is. Verder vind ik ze perfect en super dat ze zo goedkoop zijn!
Aanraders!


Wat vinden jullie van deze liquid lip colors? En welke kleuren vinden jullie het mooist?

See you soon!
Xoxo Janneke!

4 opmerkingen:

 1. Super leuk artikel! Ik vind dat je echt heel erg leuk schrijft!

  Xoxox Melissaaaaaa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey Janneke,

  Ik vind Ture Nude wel heel leuk bij jou staan, hoor!

  xxxx Isabelle :)

  ps. ik typte girlstuff in en toen kwam ik hier terecht, leuke blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Isabelle,
  Ja, ik vind het een beetje een aparte kleur, maar alsnog bedankt! :)
  Xoxo Janneke!

  BeantwoordenVerwijderen