maandag 29 april 2013

Over mij! :)

Hee,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Just Janneke! Ik zal mezelf even voorstellen.
Ik ben Janneke Oldengarm en ik ben 14 jaar oud. Ik woon samen met mijn vader, mijn moeder en mijn broer en onze 2 honden en 2 konijnen. Ik doe gymnasium+ op school, dit betekent dat ik gymnasium doe en daarnaast doen wij allerlei onderzoeken.
Ik houd van mijn familie en vrienden, paarden, snorren, zingen, bloggen, fashion, nagellak en natuurlijk make-up! :)

Ik heb deze blog gemaakt, omdat ik houd van make-up, nagellak, fashion enz. Ik ga dus artikelen maken over beauty, fashion, lifestyle, nagels, tags en nog veel meer. Op mijn YouTube account, xJustJannekex (
http://www.youtube.com/user/xJustJannekex), zet ik ook filmpjes over bijvoorbeeld looks, shoplogs, tutorials en nailarts. Ik heb inmiddels een nieuwe videocamera gekocht, die in HD (720p) filmt. Ik ben er super blij mee!
Ik heb (bijna) alleen low budget producten, omdat ik niet zoveel geld te besteden heb aan make-up en omdat ik het leuker vind om bijvoorbeeld 5 producten te kopen van €4,- dan 1 product van €20,-. Ik vind het erg leuk om mijn mening met jullie te delen over een product en ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een reactie plaatsen bij mijn artikelen!
Als jullie nog vragen hebben voor mij, als jullie ergens een review van willen lezen of als jullie een leuk idee hebben voor een artikel, laat dan een reactie achter en ik zal kijken wat ik kan doen voor jullie.
Veel plezier op mijn blog en ik hoop tot de volgende keer!

See you soon!
Xoxo Janneke! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten